بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
کلمات کلیدی: خواص فیزیکی


موارد یافت شده: 10

1 - ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران (چکیده)
2 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
3 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی آن. (چکیده)
4 - مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن های زیتون تجاری ایرانی (چکیده)
5 - مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران (چکیده)
6 - بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید (چکیده)
7 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
8 - بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور (چکیده)
9 - بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی (چکیده)
10 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر